O Kineticu

Vodeći svjetski sustavi za omekšavanje i filtriranje vode za poslovne i stambene korisnike.

Tvrtka je osnovana 1970. godine. Kinetico su pokrenula dva inženjera koji su bili pioniri u razvoju neelektričnih, potpuno automatskih sustava za pročišćavanje vode. Kinetico je nastao iz Tangent Company, male konzultantske dizajnerske tvrtke, te je ubrzo postao globalna organizacija neovisnih trgovaca, međunarodnih distributera koji predstavljaju gotovo 100 zemalja. Predanošću svojih osnivača, zaposlenika i distribucijske mreže, Kinetico je doživio ogroman uspjeh. Tvrtka je od kreativnog poduhvata dvaju čovjeka prerasla u snažnu i dinamičnu organizaciju.

Inovativna tehnologija i snažna posvećenost zadovoljstvu kupaca istaknuli su tvrtku i postavili Kinetico za vodeću tvrtku u današnjoj industriji pročišćavanja vode koja se uvijek mijenja, koja proizvodi omekšivače vode te široki spektar sustava za poboljšavanje kvalitete vode za opću upotrebu i za osiguravanje visokokvalitetne pitke vode za potrošnju. Kinetico proizvodi su certificirani od treće strane kako bi potvrdili kvalitetu i izvedbu, a nadopunjeni su najopsežnijim jamstvima u industriji.

Kinetico je dio grupacije Axel Johnson, globalne organizacije i tvrtke pete generacije koja nastavlja biti uspješna u razvoju vodećih tvrtki.

Kinetico ima najvišu kreditnu sposobnostAAA –

Samo društva s ograničenom odgovornošću mogu imati AAA (trostruki A) najvišu kreditnu sposobnost radi koje mora trgovati najmanje deset godina, imati promet veći od 2 milijuna kruna i biti u mogućnosti prikazati financijske omjere koji znatno premašuju industrijski prosjek.

AAA logo